Alle Earth Line producten zijn ontwikkeld met 100% gecertificeerd natuurlijke ingrediënten

Steeds meer mensen kampen met huidproblemen. Uit onderzoek van de afdeling dermatologie van het VU Medisch Centrum in Amsterdam blijkt dat maar liefst een op de drie mensen een gevoelige huid heeft. Daarvan is bij een op de tien zelfs sprake van een huidallergie, die wordt veroorzaakt door synthetische ingrediënten in huidverzorgingsproducten zoals paraffine, parfum en kleurstoffen.

Gegarandeerd vrij van

  • Paraffine, Synthetische kleur-, geur- & conserveerstoffen

De zuiverste Elementen

Onze huid is ons grootste orgaan en absorbeert alles. Alles dat op de huid wordt gebracht kan in het lichaam komen. Dit is de reden waarom de zuiverste ingre­diënten van vitaal belang zijn.

Biologische oliën, planten- en kruidenextracten zijn veilig, zeer werkzaam en werken synergetisch om de balans van de huid op natuurlijke wijze te ondersteunen.

Alle Earth Line producten zijn ontwikkeld met 100% gecertificeerd natuurlijke ingrediënten en zijn zo natuurzuiver dat ze bij wijze van spreken eetbaar zijn.

Gecertificeerd natuurlijke huidverzorging

Earth Line producten zijn gecertificeerd door BDIH, ICADA en Eco-Control, de meest gerespecteerde certificerende instanties in de biologische en natuurlijke cosmetica sector. Deze keurmerken garanderen gezonde en 100% natuurlijke ingrediënten, ecologische verdraagbaarheid en het bevorderen van eerlijke handel. Synthetische geur-, kleur- en conserveerstoffen, genetische gemodificeerde organismen (GGO’s) en bestanddelen die afkomstig zijn van de petrochemie (zoals bijvoorbeeld paraffine en siliconen) zijn niet toegestaan. Tevens mogen producten met deze keurmerken niet op dieren getest worden.

Alle Earth Line producten voldoen aan deze strenge standaarden en worden jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke instelling. Daarnaast zijn de meeste Earth Line producten geregistreerd bij The Vegan Society.

 

        

De sleutel bestandsdelen voor een gezonde huid